header graphic

Aloha dan terima kasih kerana singgah di! Restoran China Boat of Kahana berfungsi Mandarin & masakan Jepun yang lazat setiap hari. Kami sentiasa menggunakan daging segar, ayam Hawaii, menghasilkan dan makanan laut yang lazat. Kami tidak pernah menggunakan MSG.

Arahan kepada China Boat

Dari Lahaina / Kaanapali: Memandu utara Honoapiilani Lebuhraya (Hwy 30) lalu lapangan terbang Kapalua itu. Belok kiri di Jalan Hoohui tanda lalu lintas (McDonalds di sudut). Belok kanan di tanda berhenti ke Lower Honoapiilani Road. China Boat adalah kira-kira 1/4 batu di sebelah kanan.

Dari Napili / Kapalua: Memandu ke selatan pada Honoapiilani Lebuhraya (Hwy 30) dan belok kanan di Jalan Hoohui tanda lalu lintas (McDonald di sudut selepas lulus pintu masuk Kahana Gateway). Belok kanan di tanda berhenti ke Lower Honoapiilani Road. China Boat adalah kira-kira 1/4 batu di sebelah kanan. Secara alternatif, memandu selatan di Lower Honoapiilani Road sehingga anda melihat China Boat di sebelah kiri. Restoran ini selepas Kahana Kampung di sebelah kiri, dan secara langsung di seberang jalan dari Kahana Reef kondominium.

Stuff Penting
Bahan-bahan segar, dan tidak apa-apa MSG.
  • Makan tengah hari Mon-Sat 11:30-02:00

  • Makan malam
    7 hari, 17:00 untuk menutup (hubungi kami!)

  • 4474 Lower Hono, Kahana
    MAP IT!

  • Mengambil-& Penghantaran
    (808) 669-5089
Penterjemah
English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flag
German flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flag
Greek flagHindi flagSwedish flagFilipino flagIndonesian flagVietnamese flag
Maltese flagThai flagTurkish flagBelarus flagMacedonian flagMalay flag
Ulasan terkini
Menu Majalah Maui Maui Menu Magazine
Muat turun Menu kami
click to download the China Boat menu
Klik imej untuk muat turun PDF daripada menu penuh kami. Acrobat reader (atau sama) diperlukan untuk melihat dokumen itu.
Facebook