header graphic

Aloha dan terima kasih kerana singgah! Restoran China Boat of Kahana berfungsi Mandarin & masakan Jepun yang lazat setiap hari. Kami sentiasa menggunakan segar daging, ayam Hawaii, menghasilkan dan makanan laut yang lazat. Kami tidak pernah menggunakan MSG.

Arah ke China Boat

Dari Lahaina / Kaanapali: Pandu ke utara pada Honoapiilani Highway (Hwy 30) lalu lapangan terbang Kapalua itu. Belok kiri di Hoohui Road tanda lalu lintas (McDonalds di sudut). Belok kanan di tanda berhenti ke Lower Honoapiilani Road. China Boat adalah kira-kira 1/4 batu di sebelah kanan.

Dari Napili / Kapalua: memandu selatan di Honoapiilani Highway (Hwy 30) dan belok kanan di Hoohui Road tanda lalu lintas (McDonald di sudut selepas lulus pintu masuk Kahana Gateway). Belok kanan di tanda berhenti ke Lower Honoapiilani Road. China Boat adalah kira-kira 1/4 batu di sebelah kanan. Sebagai alternatif, memandu selatan di Lower Honoapiilani Road sehingga anda melihat China Boat di sebelah kiri. Restoran ini selepas Kahana Village di sebelah kiri, dan di seberang jalan dari Kahana Reef kondominium.

Perkara Penting
Bahan-bahan segar, dan tidak apa-apa MSG.
  • Makan tengah hari Mon-Sat 11:30-2:00

  • Makan malam
    7 hari, 05:00 untuk menutup (hubungi kami!)

  • 4474 Lower Hono, Kahana
    PETA IT!

  • Mengambil keluar & penghantaran
    (808) 669-5089
Penterjemah
English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flag
German flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flag
Greek flagHindi flagSwedish flagFilipino flagIndonesian flagVietnamese flag
Maltese flagThai flagTurkish flagBelarus flagMacedonian flagMalay flag
Ulasan Terkini
Menu Magazine Maui Maui Menu Magazine
Muat turun Menu kami
click to download the China Boat menu
Klik imej untuk memuat turun fail PDF bagi menu penuh kami. Acrobat reader (atau sama) diperlukan untuk melihat dokumen tersebut.
Facebook